dimecres, 11 d’agost del 2010

Potets per posar espelmes

Aquests dies he estat a pagès, i allà he aprofitat per embrutar-me amb les pintures a l'oli que també he heredat de la mare ;-))
Amb les pintures a l'oli i un parell de colors de pintura de vidre vam decorar uns pots de iogurt. Abans els havíem posat uns ganxos amb filferro galvanitzat, i amb filferro normal i un xic més gruixut vam fer uns ganxos més llargs per poder-los penjar de la morera, sobre la taula.
De nit, encesos són estupendos!!

Petit inconvenient, la pintura a l'oli sobre vidre, ja pinta, sense cobrir molt, però triga una eternitat a assecar-se, tipus dos o tres dies. Millor posar-ho al sol. Però si el temps no és inconvenient, queden divertits!

6 comentaris:

Txell, Rita i els Alberts ha dit...

Qué macos, sempre m'han agradat les espelmes penjades als arbres!! Quina sort gaudir d'uns espai tan bonic per poder crear coses!

Fils i robes ha dit...

Ja veig com vas aprofitant l'estiu!! Llueixen molt aquests llumets.També veig que la teva mare té mooooooooltes coses!!!

Taia ha dit...

Que xulos! ja voldria jo tenir uns arbrets a casa per penjar-ne... quina pau donen... per cert, la teva mare es moooooolt manetes, perque te de tot

Bet ha dit...

Si, l'espai de Vilademuls és molt xulu i només a 20 minuts de casa!!

I la mare, no és que sigui molt manetes, sinó que és moooolt gran i al llarg de la seva vida ha fet moltes coses... és una tastaolletes, com jo, jeje...

Glòria DSN ha dit...

que xulus! :D

Sol ha dit...

Hola, soc la Consol i me'n alegro d'haver topat amb el teu blog a través de Piratas de Ikea (que m'encanta). Es molt bonic tot el que fas i molt interessant. Estic desitjant tenir una estona tranquil.la per poder veure tots els teus treballs. Espero que aviat tingueu el vostre fill a casa ja que un nen porta l'alegria i fa surgir el millor de nosaltres. Salutacions.

Related Posts with Thumbnails