dilluns, 8 d’octubre de 2012

Pops, crancs, gambes i peixos: anatomia experimental


Ens agrada saber què mengem. I no hi ha manera millor per provar-ho que fent una mica
d'anatomia experimental.

Només cal demanar al vostre peixater que us deixi uns popets sense netejar i que us arregli una mica el llobarro, traient-li les tripes.

La resta??? 
Mireu, mireu...


Crancs i gambes... en cru!

Un popet sencer... 

Cóctel de pops, crancs i gambes: tot dins d'un pot.

Tallem les potes al pop. Són elàstiques

Quina estrella més bonica, després de tallar-li les potes!!


El llobarro té una boca grossa i rasposa... té una llengua dins!!



Que llefiscós, com rellisca...
Què hi ha aquí dins????


Trencaclosques. A dins hi ha una espina grooooossssaaaa...

Com riu el peix!!!


Sabrem muntar-lo de nou???


Després, només va quedar coure els popets. Els vam fer amb ceba... boníssims.

I el llobarro, enfarinat i a la paella, nyam nyam...

Bon profit!



1 comentari:

elisabetsalie ha dit...

Superdivertit! Els encanta remenar...

Related Posts with Thumbnails