Ens agrada saber què mengem. I no hi ha manera millor per provar-ho que fent una mica
d'anatomia experimental.
Només cal demanar al vostre peixater que us deixi uns popets sense netejar i que us arregli una mica el llobarro, traient-li les tripes.
La resta???
Mireu, mireu...
.jpg) |
Crancs i gambes... en cru! |
.jpg) |
Un popet sencer... |
 |
Cóctel de pops, crancs i gambes: tot dins d'un pot. |
.jpg) |
Tallem les potes al pop. Són elàstiques |
 |
Quina estrella més bonica, després de tallar-li les potes!!
|
.jpg) |
El llobarro té una boca grossa i rasposa... té una llengua dins!! |
 |
Que llefiscós, com rellisca... |
 |
Què hi ha aquí dins????
|
 |
Trencaclosques. A dins hi ha una espina grooooossssaaaa... |
.jpg) |
Com riu el peix!!! |
.jpg) |
Sabrem muntar-lo de nou??? |
Després, només va quedar coure els popets. Els vam fer amb ceba... boníssims.
I el llobarro, enfarinat i a la paella, nyam nyam...
Bon profit!
1 comentari:
Superdivertit! Els encanta remenar...
Publica un comentari a l'entrada